WeCareIT

Ny funktion i beta: Körjournal

access_timePublicerat 15 januari 2019

WeCareIT lanserar vår nya körjournal anpassad för vårdboenden i BETA

15e Januari 2019

WeCareIT är dedikerade till att förenkla och förbättra livet för anställda och kunder hos vårdboenden. Det innebär att vi alltid utvecklar nya funktioner som kan sparar tid, pengar eller ökar vårdkvalitet.

Nu har vi släppt en ny funktion som testas hos våra betakunder, nämligen en digital körjournal. Om du använder en fysisk körjournal, som många vårdboenden gör så sparar vi dig tid och stress eftersom du med ett knapptryck väljer bil och systemet fyller automatiskt i startmätarställning, anställd och tid och datum. Därefter behöver du bara fylla i slutmätarställning och adresser, där du även kan välja plats istället för adress, lite lättare än att komma ihåg adress och postkod till den lokala ICAn!.

Du kan analysera kördatan genom att definiera egna kategorier för resor och exportera via Excel med ett knapptryck. Verksamheten kan få förståelse för hur bilen används och du kan även skilja mellan interna eller brukarresor.

Körjournalen sparar timmar och sparar dig besväret av borttappade block och pennor

Den sparar tid och den undviker problemet att journalen eller än mer vanligt pennan inte finns i bilen. Utöver stressen att inte hitta det man behöver så sparar vi dig tid genom att du väljer bil, och på så sätt vet vi redan startmätarställning, så du behöver bara fylla i slutmätarställning och kategori.

Om du kör brukare i företagets bilar så kan vi enkelt räkna ut hur många kilometer de åkt och sammanställer per brukare och månad resekostnader.

Våra BETA funktioner lanseras i syfte att utvecklas i samband med våra kunder, för att lära oss av hur de används i verkligheten och sen vidareutvecklas de innan de är tillgängliga för alla våra kunder.

Körjournal_2.jpg
Skärmbild på vår körjournal