WeCareIT

COVID-19 Krispaket

access_timePublicerat 6 maj 2020

I slutet av 2019 började vi höra om händelser i Kina som skulle snabbt komma att förändra den värld vi lever i, i början av 2020 spred sig Covid-19 snabbt utanför Kina och gick snabbt från att vara en nyhet man läser om till en pandemi som påverkar vår verklighet.

Det är en riktig utmaning men tillsammans kan vi bromsa och minska smittspridningen och undvika överbelastning i sjukvården, att platta kurvan som man säger genom att hålla god hygien, ta hänsyn tillvarandra, ta eget ansvar och att hålla sig uppdaterad via officiella kanaler som www.folkhalsomyndigheten.se

Hos oss på WeCareIT drivs vi att på riktigt göra en skillnad och drivs av att förbättra livsvillkoren för alla som lever under och arbetar på vårdboenden.

Vi erbjuder nu alla vårdboenden ett Covid-19 krispaket gratis, som innehåller tre av våra mest populära funktioner som vi vet kan underlätta för er, speciellt under dessa oroliga tider.

I paketet ingår fri support och hjälp med uppstart av systemet.

"...fri support och hjälp med uppstart av systemet."

Flöde: Snabb kommunikation anställda emellan för att säkerställa alla är synkade

Skriv inlägg som alla kan se och svara på, du kan lätt se när nya svar kommit in, vilka medarbetare som läst vilka inlägg och du kan tagga medarbetare.

Veckoschema: Koordinera alla aktiviteter och styr lätt om med alla med på tåget

Övergriplig kalender där allt som sker inom verksamheten enkelt läggs till och visas, allt från möten, aktiviteter, läkarbesök mm ni får en tydlig översikt vem det berör, när, plats, vilken medarbetare, tid och datum och vi håller koll på dubbelbokning.

Vikariepass: Schemalägg alla vikariepass med enkelhet på timmar, inte veckor.

Med denna funktion kan verksamheter lägga in flertal vakanta pass på en gång, systemet skickar sen SMS till alla vikarier och andra som vill ta extrapass, vikarierna anmäler sen intresse och verksamhetsansvarige tilldelar sen ut passen, varpå den personen får en SMS bekräftelse om tilldelat pass.

Du slipper ringa/SMS:a flertal gånger, återkomma, göra om allt för det var upptaget eller inget svar. Du går in en gång lägger in alla pass och går återigen in för att tilldela dem, resten sköter systemet.

Välkommen att kontakta vår produktansvarig Natalie Lag för frågor & vid intresse på Telefon 076 394 33 56
Emai
l Natalie@wecareit.se
Mvh
Team WeCareIT