WeCareIT

Öppna för nya verksamheter

access_timePublicerat 7 januari 2019

Nu öppnar vi WeCareIT för fler verksamheter

7e Januari 2019

WeCareIT började som ett internt system för en verksamhet med två stycken LSS-boenden i Södermanland. Det togs fram för att de ansåg att de existerande systemen var alldeles för generiska och inte riktigt var anpassade till deras unika behov, ett vanligt klagomål när det kommer till system som ska hjälpa verksamheten.

System som inte passar verksamhetens processer eller ännu värre, tvingar in er i ett annat sätt att arbeta kan ha stor påverkan på arbetsmiljön och vårdkvaliteten.

Vi jobbar väldigt nära verksamheterna och är därför måna om att endast ta oss an kunder och verksamheter som tänker som oss när det kommer till system, att de ska lyfta era sätt att arbeta, inte tvinga in er i systemets process. Därför har vi lagt mycket tid och energi på att göra plattformen skalbar och anpassad för att ta oss an nya LSS-verksamheter utöver de som använt vår plattform i flera år.

Vi jobbar väldigt nära verksamheterna

Därför är vi väldigt glada att kunna meddela att vi nu öppnat dörrarna för nya verksamheter att ansluta sig till det moderna sättet att arbeta med kommunikation inom LSS-boenden, och se vilka effekter det kan få på era anställdas nöjdhet och hur det underlättar och stöttar er att erbjuda kvalitetsvård.

Om det låter intressant och ni vill se en demo. Lämna ett meddelande till oss i chatten.